Zuyderland Medisch Centrum organiseert al een aantal jaren themabijeenkomsten voor verschillende patiëntengroepen. Tijdens deze bijeenkomsten gaan medisch specialisten, verpleegkundigen en patiënten met elkaar in gesprek over de laatste ontwikkelingen rondom het ziektebeeld. Naast verschillende presentaties is er voldoende ruimte voor lotgenotencontact en het stellen van vragen. Regelmatig zijn patiëntenverenigingen aanwezig met een informatiestand.

Op zaterdag 29 juni 2019 is het thema van de bijeenkomst: Hersenletsel 

Deze themabijeenkomst vindt plaats op locatie Zuyderland Sittard

Tijd: 10.00 uur – ca. 13.30 uur

Ontvangst vanaf 09.30 uur

Deelname
De toegang is gratis. Ook voor de catering hoeft u niet te betalen. Wel is het van belang dat u zich van tevoren voor de bijeenkomst aanmeldt. Dat kan tot uiterlijk twee werkdagen van tevoren telefonisch of via e-mail: 088 – 459 7031 of themabijeenkomst@zuyderland.nl. Vermeld s.v.p. om welke themabijeenkomst het gaat en met hoeveel personen u komt. U krijgt verder geen bevestiging van aanmelding.
Let op: het aantal plaatsen is beperkt. Wanneer er teveel aanmeldingen zijn, ontvangt u daarover bericht.

Locatie en parkeren

Locatie Sittard-Geleen: U vindt het auditorium op de tweede verdieping in het Vergadercentrum bij de ingang aan de Rijksweg. U neemt daar de lift naar de tweede verdieping. Via het Vergadercentrum loopt u het Auditorium (ruimte 1) binnen. De route is ook aangegeven met banners.

U kunt uw auto (voor eigen rekening) parkeren in de parkeergarage.

Klik hier voor de informatie op de website van het Zuyderland medisch centrum.