Cognitieve Revalidatietherapie 3.0
‘Behandelen doe je zo!’

15 en 16 juni 2017
Vierde Nederlandse SCR Congres
’s Hertogenbosch

Uitnodiging congres
Mogelijk heeft u dit bericht al voorbij zien komen en heeft u zich reeds ingeschreven voor een of beide dagen in Congrescentrum 1931, Brabanthallen te ’s Hertogenbosch. Wij hopen u op 15 EN 16 JUNI te mogen verwelkomen!

Voor de vierde keer wordt in Nederland het SCR congres georganiseerd, voor en door SCR leden. Het programma is rond, deze is te vinden op:
www.cognitieverevalidatie.nl 


KEYNOTE SPREKERS:
Noomi Katz en Kit Malia komen naar Nederland en zij verzorgen interessante lezingen op dit congres over de behandeling van executieve processen en het gebruik van apps in de cognitieve revalidatiebehandeling. Wie nader wil kennismaken met deze gastsprekers en hun expertise kan zich inschrijven voor de preconference workshops op 13 EN 14 JUNI 2017 die georganiseerd worden door Hersenwerk, op dezelfde locatie. Inschrijven hiervoor kan via www.hersenwerk.nl [3]

Gedurende twee dagen zullen 40 presentaties gehouden worden door veelal CPCRT gecertificeerde therapeuten afkomstig uit verschillende disciplines. Samen zorgen zij voor een divers programma en leveren een belangrijke bijdrage door praktische kennis uit het werkveld met u te delen. Kennis vanuit de psychiatrie, geriatrische revalidatiezorg, visuele revalidatie, kinderrevalidatie, volwassenrevalidatie en de acute zorg wordt toegelicht met als gemeenschappelijk thema “behandelen”.  Daarnaast zijn er ook diverse posters met uiteenlopende thema’s te bewonderen.  Tijdens de lezingen, workshops en posterpresentaties biedt het congres ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen en te netwerken met collegae. Dit kan op donderdag onder het genot van een hapje en een drankje.

Tijdens het congres zal de Algemene Ledenvergadering van SCR Nederland plaatsvinden. Deze is alleen toegankelijk van leden van de SCR.
Verdere informatie, het programma en de tarieven voor deelname kunt vinden op: www.cognitieverevalidatie.nl [4].
Wij willen de sprekers op het sprekerstarief wijzen, dit is terug te vinden op het aanmeldformulier van het congres.

De inschrijving is geopend en door middel van het aanmeldformulier op de website.
TOT 1 MEI 2017 kunt u tegen een gereduceerd tarief deelnemen. De algemeen geldende tarieven zijn terug te vinden op www.cognitieverevalidatie.nl