4 t/m 9 mei 2017 Hersenletsel on tourFiets een of meerdere dagen met ons mee!Elke dag fietsen we met een groep van ongeveer 40 personen door de prachtige landschappen van Noord-Brabant en Limburg. Voor maar € 30,- kan je een dag met ons meefietsen, krijg je een mooi t-shirt en maak je ook nog eens kans om een prachtige nieuwe fiets te winnen. Van de opbrengsten van deze fietstocht worden fietsen gekocht voor lotgenoten van een hersenletsel. Per dag fietsen we ongeveer 50 km, je kan meefietsen op je eigen fiets of plaats nemen samen met een van onze begeleiders op een duofiets. Ook kan er eventueel een 3 wielige ligfiets geregeld worden. Hopelijk tot snel.

Op de website www.hersenletselontour.nl vindt u meer informatie en de mogelijkheid om aan te melden via een aanmeldformulier.

Doneren?
Kan je niet meefietsen maar wil je ons toch steunen in ons doel om mensen die slachtoffer zijn geworden van een hersenletsel meer te laten bewegen? Doneer dan zodat je toch nog iets kan betekenen. Hieronder zie je de benodigde gegevens.

IBAN : NL 82 INGB 0006 6523 56
T.n.v. : Hersenletsel on tour
O.v.v. : Donatie Hersenletsel on tour
KVK : 61051632

Contactpersonen:
Sebastiaan van Dijk
email: info@hersenletselontour.nl
tel: 06 29090489

Diane van der Struijk
email: dianevanderstruijk@hetnet.nl
tel: 06 38343924

Kijk op de website www.hersenletselontour.nl voor meer informatie.